Ontruiming Voorkomen is een onafhankelijk intermediair die bemiddelt tussen particulieren aan de ene kant en aan de andere kant schuldhulp- en rechtshulpverleners, zoals advocaten en juridisch en algemeen-maatschappelijk adviseurs.

Op basis van uw persoonlijke input brengen wij u in contact met een voor uw situatie van toepassing zijnde geschikte dienstverlener.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde ‘preferred suppliers’ , waardoor wij in staat zijn om in voorkomende gevallen ‘spoedeisende rechtshulp’ voor u te regelen.  Via ons netwerk kunnen wij – bijvoorbeeld indien uw verhuurder u per direct uit uw woning wilt zetten – nog dezelfde dag een huurrechtspecialist of advocaat voor u inzetten om de uitzetting of ontruiming te kunnen voorkomen.

U kunt ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 085-3010072

In spoedeisende gevallen kunt u ook rechtstreeks met één van de advocatenkantoren bellen die wij inschakelen voor spoedeisende gerechtelijke procedures. U kunt hier terecht voor een vrijblijvend advies. De kantoren zijn tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar onder nummer: 085-3010072

Alle correspondentie naar: Ontruiming Voorkomen, Postbus 63511 2502 JM Den Haag.

De uitgever aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten op deze website. Voor klachten of opmerkingen kunt u het contactformulier op deze website gebruiken.

Hoe werkt het?

Het voorkomen van een gerechtelijke ontruiming of een huisuitzetting wordt veelal bemoeilijkt doordat er slechts beperkt tijd voorhanden is om de benodigde rechtsmaatregelen te treffen voor een succesvolle schorsing of opschorting van de ontruimingsprocedure.

Van groot belang is dan ook dat u ons – zo snel en zo volledig mogelijk – alle informatie verschaft die wij nodig hebben om een uitzetting door een deurwaarder te kunnen stopzetten. Lees hier wat we van u nodig hebben.

Aarzel niet en schakel ons in om de gerechtelijke ontruiming van uw woning te voorkomen. Of het nu om huurachterstand of om overlast gaat, wij kunnen u veelal behulpzaam zijn.